Gratis verzenden boven € 99,00 (NL).         Voor 15.00 uur besteld, dezelfde dag verzonden.         Telefoon: + 31 (0)6 25405183

Over mij

Mijn naam is Debby, ik ben getrouwd met Cor, mijn steun en toeverlaat binnen deze webshop en mama van Duncan, die inmiddels alweer 22 jaar is geworden. Mijn passie voor dieren heb ik vanuit de wieg al meegekregen. Ik ben nog nooit zonder dieren om mij heen geweest. Zo bestaat ons gezin ook uit 4 labradors en hebben wij een Labrador kennel. Eens per jaar mogen wij een heerlijk hartverwarmend nestje pupjes de wijde wereld in begeleiden. Ook speelt er nog de wens om ooit ons gezin opnieuw te mogen verrijken met twee poezen. Je leest wij zijn een gezin met een groot hart voor dieren.

Als kind had ik de droom om dierenarts worden. Het leven loopt echter weleens anders en ben ik in de verpleging terecht gekomen. Na 27 jaar voor het grootste gedeelte in de wijkverpleging gewerkt te hebben, liep ik een burn-out op. Tevens beperkte mijn reuma mij op dat moment inmiddels aardig in mijn dagelijkse werkzaamheden.

Al jaren liep ik met het onderliggend gevoel dat ik van mijn passie voor dieren graag mijn beroep zou willen maken. Mede door mijn burn-out en de inmiddels fysieke beperkingen was nu de tijd aangekomen om oprecht mijn hart te gaan volgen.

En zo werd Fokken&Zo geboren:
een online webshop met de nuttigste en leukste dierenbenodigdheden voor fokkers van honden en katten en de ‘gewone’ honden- en katteneigenaren ♥️
Debby Scholtz-Jager

Eigenaar

Fokken & Zo

Contact Opnemen

Debby Scholtz-Jager

Telefoon: + 31 (0)6 25405183
(Maandag t/m Zaterdag: 10.00 tot 21.00 uur.)
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.