Verzenden binnen Nederland € 6,95   (boven de € 99,00 gratis).     Ideal   Bancontact   PayPal   Bankoverschrijving   Telefoon: + 31 (0)6 25405183

Levertijd & verzendkosten

Ik doe zorgvuldig mijn best om de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 en op zaterdag vóór 12 uur worden gedaan, probeer ik dezelfde dag nog te verzenden. Het lukt mij echter niet altijd om dit na te komen, zoals bij gepersonaliseerde producten of als producten niet voorradig zijn. Dan kan de levering van je bestelling iets langer duren. Op de productpagina staat een indicatie van de levertijd. Mocht ik om wat voor reden dan ook deze levertijd niet halen, dan brengen ik je hier natuurlijk zo spoedig mogelijk van op de hoogte.

De vermelde prijzen zijn exclusief verzendkosten. De verzendkosten bedragen:

Nederland
€ 6,95 voor bestellingen onder de € 99,00.
Boven de € 99,00 is de verzending gratis.
België en Duitsland
€ 9,95 voor alle bestellingen naar België en Duitsland.
Verzending gaat via pakketpost (PostNL)

Levering verloopt via de postbode of de pakketbezorger van PostNL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag tussen 9:00 en 18:00 plaatsvinden. Helaas kan ik het moment van aflevering niet garanderen.Mocht je pakket(je) niet bezorgd zijn op het aangegeven tijd stip neemt u dan contact met mij op.

Fokken & Zo

Verpakkingsmateriaal

Recyclen van verpakkingsmateriaal

Alle bestellingen pak ik met veel liefde en zorg in. Bij het inpakken van de bestellingen probeer ik ook een beetje mijn steentje bij te dragen aan het milieu. Dit doe ik door het verpakkingsmateriaal, waarin ik mijn producten geleverd krijg, te recyclen. Zo kan het zijn dat er verschillend opvulmateriaal in jouw pakket(je) zit of dat de doos 2 soorten tape bevat, de eerder gebruikte oude tape en de tape die ik gebruik. Hierdoor kan het dus voorkomen dat jouw bestelling niet altijd in een (mooie) nieuwe doos zit. Hergebruik van het verpakkingsmateriaal is altijd nog beter dan gelijk alles weg te gooien.

Fokken & Zo

Retourneren

Bedenktijd/retour

Het kan wel eens voorkomen dat u een bestelling retour wilt sturen. Wellicht omdat het product toch niet bevalt of misschien is er een andere reden is waarom u de bestelling toch niet zou willen hebben. Wat de reden ook is, u heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren.

U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 7,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van uw vervoerder. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via shop@fokkenenzo.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Product ruilen?

Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen met shop@fokkenenzo.nl. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Fokken & Zo
Updating…
  • Geen producten in de winkelwagen.